Naprawa iphone Szczecin

Dodany: 2019-11-22
Kategoria: Lokalne usługi

Naprawa iphone Szczecin

Serwis MacBook Szczecin zajmuje się profesjonalnym serwisem oraz naprawą produktów marki Apple. Jesteśmy firmą z wielkim doświadczeniem, zrzeszającą najlepszych specjalistów w branży nowych technologii. Jesteśmy z miasta Szczecin, z siedzibą przy ulicy Edmunda Bałuki 22/u1.

To co nas wyróżnia, to kompleksowe i indywidualne podejście do każdego klienta. Przy oddaniu urządzeńdo naprawy otrzymujecie aż 6 miesięcy gwarancji na naprawę. Dodatkowo nigdy nie oddamy Ci całkowicie nie zdiagnozowanego sprzętu. Przy każdej wizycie w naszym serwisie Apple Twój sprzęt czeka obowiązkowa diagnostyka i testowanie wszystkich komponentów. Za każdym razem możesz polegać na pełnym profesjonalizmie, a w szczególności w przypadku dokumentacji. W każdym przypadku korzystania z naszych usług otrzymujesz pokwitowanie za pozostawione u nas sprzęty, z dołączonym opisem konkretnego zlecenia, przewidywaną datą naprawy i związanymi z nią obciążeniami finansowymi.

Dane firmy:
wymiana baterii iphone szczecin opinie

iPhone-Serwis.szczecin.pl iPhone Serwis MacBook Serwis Szczecin

Edmunda Bałuki 22/u1

tel. +48 530 530 412

Nasz serwis iMac zajmuje się przede wszystkim profesjonalną naprawą MacBook Pro, MacBook Air, iMac oraz Mac Mini.

W zakres naszych usług wchodzi naprawa sprzetu: naprawa płyty głównej, pamięci Ram, naprawa po zalaniu, naprawa karty graficznej GPU MacBook iMac. Dodatkowo zajmujemy się wszelkiego rodzaju wymianą, na przykład baterii MacBook, klawiatury MacBook, matryc i skrzydła MacBook, pamięci Ram, dysku HDD lub SDD, karty graficznej GPU MacBook iMac.

Serwis iMac Szczecin wykonuje dodatkowo wiele innych usług, które nie są związane z awariami użytkowanego urządzenia. Do zakresu usług należy migracja danych i odzyskiwanie ich, przywracanie systemu po awariach, formatowanie dysków i instalacja oprogramowania, tworzenie kopii zapasowych, instalacja oprogramowania antywirusowego i usuwanie wirusów. Instalujemy również system OS X.

Okaż zaufanie specjalistom: serwis iphone to najlepsze możliwe miejsce dla Twojego sprzętu. Zyskaj gwarancję skutecznej naprawy bez ponoszenia dużych kosztów!